Intel Security

Securityleverancier van het jaar

Dit artikel delen:
Security

Intel Security wil de eerste securityleverancier zijn voor zijn klanten, maar benadrukt dat ze niet de enige leverancier hoeven te zijn. De securityorganisatie wil juist ook oplossingen van andere securityleveranciers aanbieden. Onder andere via hun Data Exchange Layer (DXL)-platform, dat Intel Security lanceerde in 2014. Tijdens Focus 2015, het securitycongres van Intel Security, presenteerde de leverancier zijn nieuwe strategie, partners en producten. Hierbij speelt de Intel Security Threat Defence Lifecycle met een focus op ‘protect, detect en correct’ een belangrijke rol. Voor de algemen jury van de Computable Awards 2016 voldoende om het voormalige McAfee te nomineren als securityleverancier.

Intel Security meent dat je niet in je eentje het gehele securitylandschap aankan en ook niet alle oplossingen kan bieden. Daarom is het voor het bedrijf belangrijk om met andere securityleveranciers samen te werken. Via het DXL-platform kunnen klanten gebruikmaken van verschillende securityoplossingen, ook van andere partijen.

Inmiddels zijn er zestien partijen aangesloten op het open platform van Intel Security, waaronder twee nieuwe, te weten MobileIron en Brocade. Hoewel Intel Security andere partijen via DXL en het Security Innovation Alliance-programma naar voren schuift, wil het bedrijf wel de basisleverancier zijn voor securityoplossingen, of eigenlijk de eerste oplossing in security voor zijn klanten.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-08T11:47:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.