Haselhoff Groep

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Ict-recruitmentbureau Haselhoff lanceerde een platform waarop het opdrachtgevers van interim ict-opdrachten en ict’ers samenbrengt. Met het platform, Haselhoff ICT Flex, speelt het bedrijf in op de verdere flexibilisering van de inzet van ict-personeel. De algemene jury van de Computable Awards 2016 beloont Haselhoff hiervoor met een nominatie in de categorie Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT.

De Haselhoff Groep is sinds zijn oprichting in 1986 uitgegroeid tot een belangrijke Nederlandse speler in de werving en selectie van ict-personeel. Het bedrijf heeft meerdere grote ontwikkelingen in de ict-sector meegemaakt en signaleert nu een aantal belangrijke trends die vragen om een nieuwe aanpak. Werknemers vestigen zich in toenemende mate als zzp’er, terwijl babyboomers de arbeidsmarkt binnenkort massaal verlaten. Ook volgen technologische ontwikkelingen zich sneller op dan voorheen. Samengenomen met de veranderende wet- en regelgeving en de weer aantrekkende economie neemt de vraag naar tijdelijk ict-personeel de komende periode fors toe.

Haselhoff anticipeert op deze trends met een platform, Haselhoff ICT Flex, waarop ondernemingen hun tijdelijke ict-vacatures kunnen etaleren, waarna kandidaten direct kunnen reageren. Hierbij worden beide partijen begeleid door Haselhoff’s team van recruitmentconsultants die zelf in verschillende rollen in de ict-sector actief zijn geweest.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:45:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.