Progressive Recruitment

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Progressive Recruitment moet volgens de voordrager genomineerd worden voor de Computable Awards 2016, omdat dit it-recruitmentbureau een echte marktspecialist is. ‘Progressive Recruitment doet er alles aan om continu op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de it-markt en is daarom veel meer dan een werving- en selectiebureau!’ De algemene jury van de Computable Awards 2016 is gecharmeerd van deze mooie woorden en beloont Progressive Recruitment met een nominatie als werving- en selectiebureau.

Progressive Recruitment is een echte kennispartner in de it-markt en initieert regelmatig onderzoeken op het gebied van it. Hiertoe behoren bijvoorbeeld onderzoeken naar (de marktpositie van) business intelligence en it-infrastructuurspecialisten. Deze resultaten zijn zeer waardevol voor zowel it-professionals als voor organisaties in it en worden daarom gepubliceerd op diverse websites.

Daarnaast loopt Progressive Recruitment voor op ontwikkelingen in de it-markt. Zo heeft het bureau als een van de eerste recruitmentbureaus een e-commerce-afdeling opgezet, nadat bleek dat er bij organisaties een groeiende vraag naar e-commerce-specialisten ontstond. Bovendien heeft Progressive de Pro University opgericht: een programma waarmee het bureau veel trainingen organiseert, zodat zijn consultants continu op de hoogte zijn van trends in hun vakgebied. Het aantal it-professionals dat via Progressive Recruitment een nieuwe functie heeft gekregen, is in 2015 verdubbeld ten opzichte van 2014.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.