ADP

Softwareleverancier van het jaar

Vijftien waterschappen hebben op advies van Het Waterschapshuis gekozen voor het e-hrm-instrument ADP Workforce. Hiermee kunnen de waterschappen onderling personeelsleden uitwisselen en kosten besparen. ADP is verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en het onderhoud van het systeem. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om ADP te nomineren in de categorie Softwareleverancier van het jaar.

Het Waterschapshuis ondersteunt de ict voor de 22 waterschappen. Hiervan gaan vijftien waterschappen samenwerken op hrm-gebied. Eind 2014 heeft het Waterschapshuis de waterschappen ondersteund bij het uitzetten van een gezamenlijke Europese (niet openbare) aanbesteding voor een e-hrm-systeem. Deze is gewonnen door ADP, met zijn SaaS-oplossing ADP Workforce. ADP is gedurende vijf jaar verantwoordelijk voor de implementatie, het beheer en onderhoud van het systeem. Dit kan met vier keer een jaar worden verlengd.

Medewerkers van de deelnemende waterschappen kunnen met ADP Workforce via een webinterface zelf hun personeelszaken regelen, waaronder het beheren van persoonsgegevens, verlof aanvragen, declaraties indienen en ziek- en herstelmeldingen indienen.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T09:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.