Cloudian

Softwareleverancier van het jaar

Super gedaan

Schuberg Philis heeft gekozen voor Cloudian’s 100 procent S3-compatible HyperStore-software, als basis voor hun storage as a service-platform. Het object storage-platform is gedistribueerd over meerdere datacenters en volledig multi-tenant. Dit biedt Schuberg Philis de mogelijkheid het platform voor verschillende storage use-cases in te zetten. Reden voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 om Cloudian te nomineren als softwareleverancier.

Eén belangrijke use-case is Schuberg’s nieuwe datamanagement as a service (dms)-systeem, wat gebaseerd is op Commvault Simpana. Klanten beheren hun data efficiënt en veilig met dit cloudgebaseerde back-up- en archiefplatform, met een garantie op data-integriteit en 100 procent uptime. Het dms-systeem maakt het mogelijk om snel klanten te migreren of toe te voegen. Hierdoor gaat de tijd die het kost om dataprotectie te implementeren en te beheren omlaag, terwijl de hoogste beschikbaarheid en snelheid geboden wordt, tegen een lagere total cost of ownership.

Een andere use-case is het inzetten van Cloudian’s HyperStoreplatform als secondary storage voor Schuberg Philis’ Mission Critical Cloud. S3 is d3 stendaard-api voor object storage in de markt. Door de 100 procent native S3-compatibiliteit van de HyperStore-software, garandeert Cloudian dat alle applicaties die S3 ondersteunen moeiteloos kunnen inpluggen op het storage as a service-platform van Schuberg Philis. Hiermee kan Schuberg Philis verschillende klanten bedienen met elk hun unieke storage requirement.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T09:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.