Progress

Softwareleverancier van het jaar

Succes

Progress heeft de Progress OpenEdge Developer Kit: Classroom Edition uitgebracht. Deze gratis te downloaden applicatie-ontwikkel toolkit biedt studenten, beginnende ontwikkelaars en toekomstige entrepreneurs een pakket met een krachtige ontwikkelomgeving voor het bouwen van zakelijke apps. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert deze benadering van Progress en heeft daarom besloten om het bedrijf te nomineren als softwareleverancier.

Er is momenteel een tekort van ongeveer miljoen half ontwikkelaars in Europa. Om dit tekort op te vullen, worden zowel binnen het onderwijs als binnen het bedrijfsleven naar oplossingen gezocht. Telerik, dat een jaar geleden werd overgenomen door Progress, heeft een succesvolle ‘Academy’ waar zij opleidingen verzorgen in programmeren voor zowel jonge kinderen als studenten.

Naast de Telerik Academy probeert Progress het eenvoudiger te maken voor onderwijsinstellingen om studenten kennis te laten maken met programmeertalen waar in de markt vraag naar is. Ook probeert Progress een groep mensen aan te spreken die zich willen omscholen tot programmeur. Door de inzet van Classroom Edition uit de Progress OpenEdge Developer Kit kunnen technologiestudenten, afgestudeerden en beginnende ontwikkelaars hun vaardigheden ontplooien. Hierdoor zijn zij in staat om op een laagdrempelige en effectieve wijze zakelijke applicaties te ontwikkelen voor elk apparaat en voor een brede reeks van mobiele platformen.

Progress OpenEdge is een compleet ontwikkelplatform waarmee dynamische applicaties gebouwd kunnen worden die de bedrijfsprocessen ondersteunen en veilig in te zetten zijn op elk platform, mobiel apparaat en in de cloud.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T10:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.