QSM

Softwareleverancier van het jaar

QSM

Softwaremanagementautoriteit QSM heeft een SaaS-versie van QSM Software Lifecycle Management gelanceerd. Het nieuwe product ‘QSM SLIM Collaborate 2.0’ vervangt SLIM Webservices en geeft alle betrokkenen bij softwareprojecten en -portfolio’s voortdurend een helder en actueel inzicht in de haalbaarheid en planning van deze softwareprojecten. De algemene jury van de Computable Awards 2016 nomineert QSM daarom als softwareleverancier.

Directeur Hans Vonk ziet veel potentieel voor QSM SLIM Collaborate 2.0 in de markt. ‘Het strak managen van softwareprojecten en het beheren van de complexe ‘software lifecycle’ blijkt in de dagelijkse praktijk nog steeds een taaie opgave. Met grote regelmaat verschijnen berichten in de media over tijd- en budgetoverschrijdingen. Vaak gaat het over projecten in de publieke sector, maar in de private sector is het beeld echt niet anders.’

Met QSM SLIM Collaborate 2.0 beschikken organisaties altijd over actuele en realistische informatie, zowel vooraf, tijdens als na afloop van het project. Deze informatie geeft continue inzicht in de status en de verwachte kosten en oplevertermijn. QSM SLIM Collaborate 2.0 geeft antwoord op vragen als: zijn de projectplannen realistisch? Gaat de it-dienstverlener op tijd leveren met de juiste kwaliteit? Zijn er alternatieven? Helpt het om de projectteams te vergroten? En waar kan de productiviteit worden verbeterd?

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T10:09:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.