DigitasLBi

Digital Company van het jaar

Goedkeuring

De NS en NS International hebben de samenwerking met DigitasLBi Amsterdam opnieuw voor minimaal drie jaar verlengd. Het bureau helpt NS als strategisch partner al sinds 2005 om de dienstverlening via online kanalen te verbeteren. Een bedrijf dat als zo lang een klant naar tevredenheid ondersteunt in zijn digitale-strategie verdient volgens de alegemene jury van de Computable Awards 2016 een nominatie in deze categorie.

NS vervoert dagelijks ruim zeshonderdduizend treinreizigers. Optimale toegankelijkheid van reisinformatie, klantenservice en het aanbod van producten en diensten vormen de belangrijkste pijlers van de online strategie. NS stelt hierbij de reiziger centraal door een relevant en actueel aanbod van deur-tot-deur te bieden via één geïntegreerd online platform. Met persoonlijke dienstverlening, zowel thuis als onderweg, om zo ook in de toekomst een aantrekkelijk vervoersalternatief te blijven.

In december 2015 is de eerste fase van NS.nl nieuwe stijl live gegaan. Deze fase stond in het teken van de optimalisatie van de reisplanner, de content en services voor alle devices. Fris en overzichtelijk, zonder de herkenbaarheid te verliezen. De nieuwe stijl wordt in alle digitale kanalen doorgevoerd, ook op NSInternational.nl. Direct na de livegang is doorontwikkeld om de gebruikerservaring verder te verbeteren, op basis van inzichten uit webanalytics en kwalitatieve feedback-tools.

De volgende fase van de roadmap staat in het teken van het verder uitrollen van de deur-tot-deur-propositie, slim gebruik van data, en de naadloze wisselwerking tussen on- en offline kanalen. Om zo de klanttevredenheid nog verder te verhogen, en de online verkoop van het volledige assortiment van NS-producten en diensten te stimuleren.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:40:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.