Finalist

Digital Company van het jaar

Finalist

Met het project Modemuze heeft Finalist een interactief en participatief platform gerealiseerd. Modemuze is een initiatief van zeven Nederlandse musea met een bijzondere mode- en kostuumcollectie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 aanleiding om Finalist te nomineren in de categorie Digital Company van het jaar.

Het ontwikkelde platform bundelt de kracht van de diverse kennisgebieden en museale voorwerpen, spreekt een breed publiek aan, en laat dit participeren waarbij musea en de community kennis uitwisselen.

De oplossingen van complexe technische vraagstukken, zoals de dagelijkse import van ruim negentigduizend collectie-items, werden ook geprezen door de jury van de Drupal Splash Awards 2016. Deze competitie wordt georganiseerd door Stichting Drupal Nederland (SDN), de Nederlandse organisatie van vrijwilligers die de Nederlandstalige Drupal gemeenschap ondersteunt en de Drupal markt vergroot. Het project van Finalist heeft bijgedragen aan de Drupal-community, in de vorm van nieuwe modules en patches.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:45:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.