Microsoft

Digital Company van het jaar

Microsoft

Tijdens de Convergence-conferentie in Barcelona introduceerde Microsoft innovaties die bedrijven in staat stellen om succesvol te zijn in een ‘mobile first’- en ‘cloud first’-wereld. De producten zijn gericht op het ondersteunen van bedrijven in hun eigen digitale transformatie met behulp van compleet nieuwe samenwerkingsmethoden en manieren om te communiceren met hun klanten. Daarom nomineert de algemene jury van de Computable Awards 2016 Microsoft als digital company.

De aankondigingen betroffen een nieuwe functionaliteit binnen Office 365 voor zakelijke gebruikers, waaronder vergaderen en spraakdiensten binnen Skype for Business, de klantcontactoplossing Dynamics CRM 2016 en PowerApps: een nieuwe, zakelijke softwaredienst die bedrijven, it’ers en ontwikkelaars helpt om nieuwe, zakelijke applicaties te creëren, te verbinden en te delen met elk denkbaar apparaat.

Bedrijven worstelen om het veranderingstempo bij te houden en daarom zoeken ze naar technologie die ze in die digitale transformatie kan ondersteunen. Microsoft helpt bedrijven door medewerkers en de organisatie zelf te voorzien van innovatieve oplossingen om het maximale aan productiviteit en potentie uit het personeel te halen. Dit doet het bedrijf door medewerkers compleet nieuwe manieren van samenwerking aan te reiken en systemen en processen te verrijken met inzichten uit hun data.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:46:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.