Redkiwi

Digital Company van het jaar

Duimen

Redkiwi werkt samen met klanten aan het bereiken van online doelen. Het bedrijf geeft advies over online strategie, ontwerpt websites en webshops, bouwt deze met open source-technologie (Typo3 of Magento) en biedt hosting en service. Allerlei facetten die nodig zijn om digitaal te kunnen transformeren. Daarom nomineert de algemene jury van de Computable Awards 2016 Redkiwi in de categorie Digital Company van het jaar.

Het portfolio van Redkiwi bevat inmiddels ongeveer honderd websites en webshops. Enkele aansprekende namen uit het klantenbestand zijn Boskalis, Mammoet, TW Steel, TUI, RET, Wesco en Feyenoord.

Eind 2004 richtten twee oud-studiegenoten uit Delft, Victor Straatman en Jasper Verbunt, internetbureau Redkiwi op. Vandaag de dag ontwerpt en bouwt het bedrijf met een team van internetprofessionals zo’n tien websites per maand. Meerdere jaren op rij is Redkiwi uitgeroepen tot het snelst groeiende internetbureau van Nederland (FD Gazellen Awards en Deloitte Fast50). Redkiwi is lid van het DDA (Dutch Digital Agencies).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T11:48:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.