Wiebe de Boer (Ilionx)

CEO van het jaar

Wiebe de Boer

Ilionx is voor de tweede keer op rij FD Gazelle. De groei, stabiliteit en resultaatgerichtheid van het bedrijf hebben geleid tot deze erkenning. Dit resultaat is mede tot stand gekomen door de inspanningen van ceo Wiebe de Boer. De algemene jury van de Computable Awards 2016 nomineert hem daarom graag in de categorie CEO van het jaar.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks door Het Financieel Dagblad toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om er voor in aanmerking te komen is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20 procent over een periode van drie jaar vereist. Daarnaast moeten deze bedrijven financieel gezond zijn. Dus bedrijven met bijvoorbeeld een structureel negatief eigen vermogen of werkkapitaal en/of bedrijven met een ondermaats betaalgedrag worden uitgesloten van deelname. Het kunnen behalen van een FD Gazellen Award is dus gebaseerd op kwantitatieve waarden. Maar om het te kunnen behalen, zal het bedrijf goed moeten kunnen functioneren.

Net als vorig jaar neemt Ilionx deze prijs wederom in ontvangst. ‘Want onze kwantitatieve groei is tenslotte het resultaat van de keuzes die we maken en door te investeren in onze medewerkers en young professionals’, zo staat in de onderbouwing te lezen. ‘In de keuzes die we maken laten we ons leiden door kwalitatieve drijfveren. De duurzame relatie met klanten en medewerkers en het vakmanschap van onze dienstverlening is en zal daarbij het uitgangspunt zijn. Het is niet onze doelstelling om de grootste te worden, maar vanuit duurzame relaties kwaliteit voorop te zetten en innovatief te zijn.’

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T13:54:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.