Hans Maltha (Burst)

CEO van het jaar

Burst-directeur Hans Maltha is altijd al ondernemer geweest. Voor hem was het bouwen van websites een goede en leuke manier om geld te verdienen. Het leidde wel tot het bedrijf Burst, dat drie jaar op rij in de Deloitte Technology Fast 50 als een van de snelst groeiende internetbureaus van Nederland is betiteld. Aanleiding voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 om Maltha te nomineren in de categorie CEO van het jaar.

Burst heeft ruim veertig mensen in dienst. Maltha houdt van internetinitiatieven en start-ups en kan genieten van studenten die iets zelf durven op te starten. Daarom is hij ook als investeerder en mentor in Rockstart gestapt. Via dat platform trekken start-ups vreemd vermogen aan om sneller te groeien.

Het internetbureau Burst bouwt websites, e-commerce-oplossingen en voert wereldwijd online campagnes voor bedrijven als Mazda, Hero en Mentos. Het doel van Maltha is om van Burst zelf een wereldspeler te maken. Inmiddels zijn ze goed op weg, het grootste gedeelte van de omzet komt uit het buitenland. Burst sluit dan ook geen vestigingen in andere landen uit. Overigens is Burst door Emerce in april 2016 uitgeroepen tot het nummer één bureau van Nederland in zijn categorie.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T14:05:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.