Emiel Putman (CRM Partners)

CEO van het jaar

Tien jaar geleden richtte Emiel Putman CRM Partners op, een bedrijf gespecialiseerd in customer engagement op basis van Microsoft-technologie. Het bedrijf is ambitieus, wat terug te vinden is in de cijfers. De laatste twee jaar verdubbelden zij in medewerkers en in omzet. De algemene jury van de Computable Awards 2016 is onder de indruk van zulke cijfer en nomineert Putman daarom in de categorie CEO van het jaar.

Ondanks deze sterke groei en uitbreiding naar Engeland en Duitsland, blijkt uit benchmarkonderzoek dat de bevlogenheid onder medewerkers ongekend hoog is. Er is amper sprake van bureaucreatie waardoor er op effectieve wijze wordt samengewerkt. Er is veel vrijheid en autonomie en de personeelsuitstroom is slechts één persoon per jaar. Putman is hier de drijvende kracht achter. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf in de kern hetzelfde blijft; ambitieus en bevlogen.

‘Putman gelooft dat de menselijke component in iedere business het verschil maakt’, zo staat in de onderbouwing te lezen. Dat kenmerkt zijn aanpak op alle fronten. Hij zorgt voor een organisatiecultuur waarin openheid en eerlijkheid centraal staan. Hij investeert dan ook veel in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, zelfs tegen het onconventionele aan. Beoordelingsgesprekken zijn bevlogenheidsgesprekken. Om die bevlogenheid te stimuleren heeft Putman zelfs een eigen programma laten ontwikkelen. Dat Putman oog heeft voor het menselijke aspect blijkt zelfs uit de inrichting van de kantoren. Zijn binnenhuisarchitect ontwierp open ruimten waarin medewerkers en klanten samen komen. Putman is een verbinder, zet mensen in hun kracht en brengt mensen met elkaar in contact.’

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T14:15:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.