Michiel Schipperus (Sana Commerce)

CEO van het jaar

Michiel Schipperus staat door zijn ervaring bij ISM eCompany en Sana Commerce zowel nationaal als internationaal bekend om zijn visie op zakelijke e-commerce en zijn kennis van de markt. Als ceo ziet hij kansen en durft hij investeringen te doen om die kansen te grijpen. De algemene jury van de Computable Awards 2016 waardeert deze strategie met een nominatie in de categorie CEO van het jaar.

De kantoren in New York (VS), Colombo (Sri Lanka) en op korte termijn Michigan (VS) zijn hier goede voorbeelden van. Deze kantoren hebben zeker bijgedragen aan de internationale groei van Sana Commerce in 2015, waarin meer dan 150 nieuwe Sana-webshops live gingen. Dit is een groei van 50 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. In totaal draaien meer dan 1200 webshops wereldwijd op Sana. Daarnaast heeft Sana Commerce in 2015 onder leiding van Schipperus nieuwe out-of-the-box solutions ontwikkeld voor onder andere SAP Business One en Microsoft Dynamics GP en is Sana Commerce opnieuw uitgeroepen tot member van de Microsoft President’s club en gecertificeerd partner voor SAP.

Intern staat Schipperus bekend als een ceo die altijd bruist van de nieuwe ideeën en ze het liefst ook allemaal direct uitvoert. Deze gedrevenheid stimuleert iedereen binnen Sana om ideeën te opperen, initiatieven te starten en zichzelf en de organisatie te ontwikkelen. ‘Van elk succes weet Schipperus een feestje te maken en goede resultaten graag viert met alle werknemers, zowel nationaal als internationaal’, aldus de onderbouwing. ‘Hij stimuleert alle medewerkers om altijd het beste uit zichzelf te halen en zijn persoonlijke benadering hierin wordt door iedereen gewaardeerd.’

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T14:18:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.