Innovatie-award Conduent leidt tot nominatie

Genomineerd als Digital Company

Conduent

Conduent heeft, toen het nog onderdeel van Xerox was, de Innovation Award van Interactive Intelligence (Genesys) in ontvangst mogen nemen vanwege de inzet van zijn customer interaction center-technologieën voor vernieuwende projecten in het contactcenter. Conduent heeft die titel te danken aan de slimme inzet van data voor een bekende autoleverancier. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Conduent als Digital Company van het jaar te nomineren.

Met behulp van het internet of things heeft Conduent de dashboards van auto’s gekoppeld aan het contactcenter. Meldingen vanuit het dashboard worden direct doorgestuurd naar het contactcenter. Customer agents zijn hierdoor in staat proactief contact op te nemen met de eigenaar van de auto om bijvoorbeeld een afspraak te plannen bij de dealer voor een onderhoudsbeurt. Daarnaast kan de eigenaar gewezen worden op versleten banden, een te laag oliepeil, et cetera. Hiermee wordt niet alleen een optimale klantbeleving gerealiseerd, maar wordt het ook eenvoudiger om preventief onderhoud te verrichten om ongemakken te voorkomen.

Eerder won Conduent/Xerox al een award voor zijn bijdrage aan een innovatieve applicatie voor de Apple Watch. Samen met KPN als provider en Interactive Intelligence heeft Xerox een applicatie ontwikkeld die realtime managementinformatie weergeeft. Hiermee kunnen teamleiders significant meer de vloer op om hun customer care agents te coachen en zijn opdrachtgevers en managers met één blik op hun pols op de hoogte van alle belangrijke managementinformatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.