Nominatie Econocom om rol in digitale transformatie

Genomineerd als Digital Company

Digitale transformatie

Econocom laat bedrijven profiteren van de vooruitgang die de digitale revolutie biedt. Het bedrijf ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transformatie van bedrijven binnen de sectoren overheid, onderwijs, gezondheidszorg, retail en het mkb. In een tijd waarin er niet veel partijen op de markt zijn die het eigendom willen claimen, vult Econocom een belangrijke lacune in de markt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Econocom als Digital Company van het jaar te nomineren.

Met internationaal meer dan tienduizend medewerkers actief in negentien landen en een jaaromzet van meer dan 2,5 miljard euro in 2016 heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen. Het gaat daarbij om consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering. Econocom heeft niet alleen verstand van de financiering van nieuwe digitale businessmodellen, maar ook van de gebruikte technologie. Dat is een combinatie die je zelden ziet en die erg waardevol is bij het succesvol volbrengen van digitale transformaties.

Dat digitale transformatie een noodzaak is, daar zijn de meeste ondernemingen inmiddels wel achter. Maar over hoe je deze transformatie het beste vorm kunt geven en welke technologieën het verschil gaan maken voor de sector waarbinnen een bedrijf opereert, bestaat nog veel onduidelijkheid. Econocom financiert de digitale transformatie niet alleen met flexibele totaaloplossingen, maar ondersteunt organisaties bovendien met de noodzakelijke kennis en expertise. Econocom denkt mee over de strategie, de implementatie en de uitvoering van de digitale transformatie.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.