Kaliber scoort nominatie met VR in vastgoed

Genomineerd als Digital Company

Virtual reality

In opdracht van reclamebureau TCC en bouwspecialist DeMeeuw heeft Kaliber virtual reality ingezet om het nieuwe woonconcept Nezzt te introduceren. In een vr-film wordt leegstand onder de aandacht gebracht, maar ook om het nieuwe bouwen van Nezzt uit te leggen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 is het nieuwe woonconcept Nezzt reden om Kaliber als Digital Company van het jaar te nomineren.

Nezzt is een modulaire woonoplossing die in staat is mee te bewegen in de veranderende behoeften van bewoners. Nezzt bestaat uit modulaire wooneenheden die naar wens opgebouwd, uitgebreid en verplaatst kunnen worden. In een tijd waar leegstand aan de orde van de dag is en men vaker verhuist dan ooit, is de tijd rijp voor dit woonconcept.

Door middel van virtual reality wordt het concept zichtbaar gemaakt. Je ziet het modulaire systeem van Nezzt opgebouwd worden en met je mee groeien. Je beleeft hoe Nezzt onderdeel wordt van de samenleving. De film neemt je mee vanuit een abstracte naar een realistische omgeving. Door gebruik te maken van binaural audio voor de voice-over en een aantal subtiele geluidseffecten, beweegt zelfs het geluid met je mee.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.