Businessunit Data Science bezorgt Ortec nominatie

Genomineerd als Digital Company

 Data science

Ortec is gestart met zijn Ortec Data Science. Deze gespecialiseerde business unit is opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar ondersteuning op het gebied van digitale transformatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Ortec Data Science als Digital Company van het jaar te nomineren.

Ortec Data Science ondersteunt organisaties en begeleidt hen in hun digitale transformatie. De focus ligt daarbij op het opbouwen van kennis en kunde op het gebied van data science, het detacheren van data scientists, de uitvoering van big data-projecten en de ondersteuning van het C-level in organisaties op strategisch en programmaniveau. De business unit heeft daarbij de beschikking over een uitgebreid team van ervaren data scientists, businessconsultants en programmamanagers.

Ortec Data Science is gespecialiseerd in machine learning, artificial intelligence, meta-heuristieken en optimalisatie, met name in gebieden als hr-analytics, marketing-analytics en smart energy. Daarbij wordt gebruik gemaakt van technologieplatformen als Microsoft Azure en Cortana, Salesforce, IBM Watson en Aimms. De kennis en kunde op het gebied van analytics wordt aangeboden via The Analytics Academy - het opleidingsinstituut van de Universiteit van Amsterdam, Amsterdam Data Science en Ortec.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.