Nominatie TamTam voor verbouwing NLgroeit

Genomineerd als Digital Company

Innovatie

Het door TamTam gebouwd online platform NLgroeit realiseerde in zijn eerste jaar zestigduizend sessies op de website die hebben geleid tot 150 face-to-face matches. Ook hebben 120 nieuwe mentoren zich aangemeld. Ondanks het succes werd het platform door TamTam aangepast en uitgebreid met het initiatief de Nationale Groeitest. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om TamTam als Digital Company van het jaar te nomineren.

NLgroeit is een publiek-private samenwerking tussen het ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel. Het programma is bedoeld voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Er is een centrale rol weggelegd voor het online platform: het brengt ondernemers met elkaar in contact en reikt tools aan voor schaalvergroting. NLgroeit en TamTam wonnen zelfs een Digital Communication Award in Berlijn voor het platform. Toch werd het platform onder handen genomen.

Een nieuw initiatief is de Nationale Groeitest, ontwikkeld door de Erasmus Universiteit en onderzoeksbureau Nebu, in samenwerking met ervaren groeiondernemers. De nieuwe test speelt een grote rol op de website. Aan de hand van de testresultaten worden ondernemers direct gekoppeld aan drie relevante mentoren. Ook zorgen de testresultaten voor een filtering waardoor ondernemers alleen de voor hen relevante content zien. Ook is er gebruikersonderzoek gedaan onder verschillende gebruikers van het platform. Op basis hiervan zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd aan het platform.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.