Incentro krijgt nominatie om ‘impactsoftware’

Genomineerd als dienstverlener

Incentro

In 2020 wil Incentro impact hebben gemaakt op tienduizend levens in Afrika. De ict-dienstverlener wil dit doen door software te realiseren die de levens van mensen daadwerkelijk verrijkt. Incentro doet dit onder de noemer ‘Getting digital happiness to Africa’. De algemene jury van de Computable Awards 2017 waardeert die missen en nomineert om die reden Incentro als ICT-dienstverlener van het jaar.

De missie van Incentro is om mensen te helpen die dit het meeste nodig hebben. Incentro doet dit door te doen wat het bedrijf het liefste doet: ontwikkelen van duurzame software-oplossingen. Incentro doet dit op twee manieren: bouwen van impactvolle software en door het creëren van eerlijke banen.

Incentro meent dat zijn software daadwerkelijk het verschil kan maken, dus sociale software die ertoe doet. Het bedrijf zet zijn software in als accelerator om bij te dragen aan de UN Sustainability Goals 2030. Incentro noemt dit impactsoftware, software die de levens van mensen positief beïnvloedt. Hierdoor kunnen mensen beter aan een maatschappij deelnemen, waardoor zij ook een grotere kans op een baan maken. Zo helpen zij jonge slimme mensen met minder kansen aan een baan. Ook compenseert Incentro het tekort van developers in Europa met de inzet van ambitieuze Afrikanen. Hiervoor heeft het zelfs een kantoor in Nairobi, Kenia geopend.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.