Strategisch advies helpt Motion10 aan nominatie

Genomineerd als dienstverlener

Motion10

Motion10 helpt organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. De dienstverlener doet dit door een digitale werkplek te bouwen, business intelligence-oplossingen te leveren en met slimme systeemintegratie zorgt het voor efficiëntere processen en lagere it-kosten binnen de organisatie en de keten waarin met partners wordt samengewerkt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Motion10 als ICT-dienstverlener van het jaar te nomineren.

Motion10 bouwt een digitale werkplek zodat mensen efficiënter samen kunnen werken en sneller kunnen beslissen. Het bedrijf doet dit met Microsoft-technologie. Motion10 is dan ook op zes vlakken Microsoft Gold Partner. Organisaties hebben waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Met apps, portalen en dashboards wordt snel meer waarde aan klanten gebodeneden. Motion10 realiseert een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. Slimme systeemintegratie zorgt er ook voor dat medewerkers, partners en klanten één en dezelfde versie van ‘de waarheid’ hanteren vanuit alle toepassingen die het hen biedt. En dat elke toekomstige aanpassing of toevoeging aan het it-landschap snel, gemakkelijk, en veilig gerealiseerd kan worden.

‘Onze sterke focus op de toegevoegde waarde voor de business, strategische alignment van it-projecten en verandermanagement zorgen ervoor dat we meer zijn dan een ict-dienstverlener’, meent Motion10. ‘We zijn voor onze klanten een strategisch adviespartner. In een wereld van continue veranderingen kijken wij steeds vooruit, en koppelen we onze kennis, ons succes en onze groei direct aan die van onze klanten. Alleen als we er samen beter van worden, is een samenwerking voor ons interessant.’

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.