Nominatie Promax om samenwerking met Anoigo

Genomineerd als dienstverlener

Puzzel

Promax is een samenwerking aangegaan met Anoigo, specialist op het gebied van identity en access management. Met Anoigo’s oplossing heeft Promax een cloudgeoriënteerd access management-systeem voor webapplicaties in huis gehaald, die een aanvulling op de bestaande security-dienstverlening van Promax vormt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Promax als ICT-dienstverlener van het jaar te nomineren.

Anoigo’s ‘Simple Identity & Access Management’ (SIAM) is volledig gebaseerd op open standaarden. Hierdoor kan het eenvoudig aan bestaande componenten worden gekoppeld. Voor de koppeling aan DigiD, DigiD Eenmalig Inloggen, eHerkenning, Idensys, iDIN, Microsoft Azure AD, de Surffederatie of UZI-Register hoeft aan bestaande applicaties vrijwel niets te worden aangepast. Dankzij diezelfde open standaarden werkt SIAM samen met alle belangrijke commerciële producten, zoals bijvoorbeeld Microsoft ADFS.

Na verschillende grote overheidsinstellingen, heeft ook verzekeraar De Goudse Verzekeringen voor de nieuwe dienstverlening van Promax gekozen. De Goudse Verzekeringen heeft klantapplicaties die gebruikmaken van verschillende authenticatiemethoden en daar heeft Promax een authenticatieknooppunt tussen gezet, zodat klanten van het bedrijf nu op een veilige en eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de applicaties. Door de samenwerking met Promax is Anoigo in staat zijn klanten nu een cloudoplossing te bieden waarbij klanten totaal worden ontzorgt. Promax treed hierbij op als hoofdaannemer en fungeert als one single point of contact (en contract). Met een 24x7 beheerorganisatie zorgt Promax voor de dienstverlening.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.