QNH Consulting scoort nominatie met slim transformeren

Genomineerd als dienstverlener

Digitale transformatie

QNH Consulting helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme it-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via it innoveren en beter presteren. Centraal daarbij staat de digitale transformatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om QNH Consulting als ICT-dienstverlener van het jaar te nomineren.

De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende it-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en it. Er werken 450 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen en Eindhoven, en in België vanuit de vestiging in Hasselt.

QNH bekijkt de digitale transformatie niet alleen in termen van ict. Mensen en processen zijn minstens zo belangrijk en door deze aspecten bij de transformatietrajecten te betrekken, zijn klanten in staat volledig te profiteren van investeringen in technologie. Daarbij ziet QNH transformatie niet als doel, maar als middel om de bedrijfsvoering van de klant te verbeteren. Hierbij zet QNH in op de ontwikkeling van langdurige partnerships, waardoor continuïteit geborgd wordt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.