Cisco scoort nominatie met DVN-programma

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Cisco heeft een investeringsprogramma genaamd Digitale Versnelling Nederland (DVN), dat tot doel heeft de digitalisering van de Nederlandse economie en maatschappij te stimuleren. Het bedrijf werkt via het DVN-programma nauw samen met de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Cisco als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

Door het versnellen van de nationale digitale agenda kan het bruto binnenlands product van Nederland groeien en kunnen er nieuwe banen worden gecreëerd. Ook wordt het mogelijk innovatiemogelijkheden en opleidingen aan zowel publieke als private sectoren aan te bieden. De looptijd van het programma is drie jaar.

Het DVN-programma maakt deel uit van Cisco’s wereldwijde ‘Country Digitization Acceleration’-initiatief dat is opgezet om specifieke landen te helpen bij het digitaliseren van hun economie. In Nederland kent het programma een aantal speerpunten die ook onderdeel zijn van de Digitale Agenda. Hiertoe behoren investeringen in digitale vaardigheden en onderwijs, digitalisering van de transport- en nutsinfrastructuren, gezondheidszorg, educatie, cybersecurity en ondersteuning van ondernemerschap en businessinnovatie in Nederland, met een specifieke focus op start-ups.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.