Juniper levert Sony switches, nominatie op zak

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Juniper komt met cloud-oplossing voor mobiel

Juniper Networks is een samenwerking aangegaan met Sony Professional Solutions Europe. In dit kader levert Juniper switches ter ondersteuning van de productie-oplossing IP Live van Sony. Omroepen kunnen deze oplossing inzetten voor het registreren en uitzenden van live beelden van belangrijke wereldwijde culturele, politieke en sportevenementen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Juniper Networks als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

IP Live maakt gebruik van ip-netwerken voor de realtime overdracht van enorme volumes aan rich media tussen externe locaties en productiestudio’s. Dit draagt bij aan verbeterde stabiliteit en kostenefficiëntie. De interoperabele technologie van Juniper sluit aan op de behoefte van Sony om open oplossingen aan te bieden die naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van elke klant.

Sony levert met IP Live een simpele, slimme en open architectuur af die het mogelijk maakt om een geautomatiseerd en optimaal beschikbaar netwerk in te richten dat compatibel is met de technologie van Juniper. IP Live biedt ondersteuning voor de overdracht van high definition (HD)- en 4K (ultra HD)- beelden, audio, synchronisatiesignalen en besturingsdata via een IP-netwerk en één netwerkkabel.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.