Sabern helpt LeaseWeb aan nominatie

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Nieuwe kantoor LeaseWeb in Amsterdam Zuid-Oost

Sabern laat al zijn services hosten door LeaseWeb Nederland. Dankzij de snelle groei van Sabern, heeft het bedrijf meer capaciteit en een krachtiger platform nodig voor zijn eindgebruikers. Sabern heeft daarom besloten om al zijn on-premise infrastructuur onder te brengen bij LeaseWeb. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om LeaseWeb als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

Door de samenwerking beschikt Sabern over meer efficiëntie terwijl optimale prestaties, beveiliging en de schaalbaarheid behouden blijven. Sabern heeft de afgelopen jaren een significante groei doorgemaakt en diensten moesten daarin meegroeien. Het platform van LeaseWeb maakt dit mogelijk. Dit komt vooral doordat de lokale datacenters voldoen aan de eisen van Sabern. Daarnaast kan LeaseWeb flexibel capaciteit opschalen.

Bedrijven als Sabern groeien hard, net als de hoeveelheid data waarmee zij om moeten gaan. Om deze data goed te kunnen beheren, is het belangrijk om zowel de goede tools als de expertise in huis te hebben. In de afgelopen jaren heeft LeaseWeb fors geïnvesteerd in zijn mensen, procedures en cloud-technologieën om de meest veeleisende marktsegmenten te ondersteunen. Door Sabern te ondersteunen met de benodigde kennis en hulpbronnen, hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun tijd en databeheer. In plaats daarvan kunnen zij zich concentreren op verdere groei en innovatie.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.