Netgear scoort nominatie met MKB-switches

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Netgear M4300 Series

Netgear levert met de M4300 Switch-serie een platform dat het midden- en kleinbedrijf de beschikking geeft over een volledig hybride netwerk met ondersteuning voor 1G, 10G, koper en glas, zonder concessies op de onderlinge performance, voor een non-blocking infrastructuur. Het is een redundant switchplatform dat gebruik maakt van datacenter-technologie om de prestaties en de betrouwbaarheid te vergroten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Netgear als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

De 10-Gigabit modellen binnen de serie kunnen probleemloos gecombineerd worden met 1-Gigabit modellen voor een flexibel schaalbare netwerkomgeving. Zo kan het mkb met een mkb-budget toch een toekomstbestendig netwerk aanleggen, dat kan concurreren met de netwerken van grote ondernemingen en mee kan groeien zonder bestaande investeringen op te offeren.

Netgear claimt de enige producent ter wereld te zijn die quad-mode wireless voor het mkb maakt, waardoor de draadloze oplossing mee kan groeien met het bedrijf zonder dat alle access points vervangen hoeven te worden. Met de M4300 Switch-serie maakt het functionaliteit vanuit het datacenter beschikbaar en betaalbaar voor het mkb. Ook biedt Netgear SAN-mogelijkheden voor het mkb in de nieuwe ReadyNAS-reeks.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.