Nutanix scoort nominatie via Xelvin

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Een nieuwe datacenterinfrastructuur van Nutanix, geïmplementeerd door partner FlexVirtual, geeft Xelvin de beschikking over een flexibeler en robuuster remote virtual desktop-omgeving. Xelvin is een landelijk opererende detacheringsspecialist die zich specifiek richt op technici. De ict-omgeving van Xelvin draait nu volledig op de flexibele en schaalbare Dell XC-infrastructuur, aangedreven door het Nutanix Enterprise Cloud Platform. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Nutanix als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

Xelvin heeft hierdoor de beschikking over een robuuste en schaalbare infrastructuur, die met een minimale inspanning kan worden beheerd. De detacheringsspecialist heeft de oplossing met name geïmplementeerd om zijn remote desktop-omgeving stabieler te maken. Oorspronkelijk maakte Xelvin gebruik van NAS-systemen en dat bracht de nodige risico’s met zich mee. Het bedrijf was bijvoorbeeld gelijk down als één appliance uitviel. Er ging steeds meer tijd zitten in het beheer van de systemen en zodoende zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare en robuuste oplossing.

Xelvin heeft bewust zijn servers vervangen door Dell XC-appliances, welke zijn uitgerust met web-scale, hyperconverged software van het Nutanix Enterprise Cloud Platform. Als er nu iets uitvalt wordt een en ander automatisch hersteld, als onderdeel van de self-healing feature. Het systeem is ontworpen om fouten te herstellen, zodat er een zelf-herstellende en autonome omgeving ontstaat. Dankzij Nutanix blijft het bedrijf gewoon draaien als er een node wegvalt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.