Western Digital scoort nominatie met iNAND 7350

Genomineerd als infrastructuurleverancier

Western Digital iNAND 7350

Western Digital heeft zijn iNAND 7350 storage solution geïntroduceerd. Dit is een geïntegreerde flash drive met de hoogste capaciteit van het bedrijf tot nu toe. De iNAND 7350 maakt gebruik van Western Digital’s 3D NAND en de vierde generatie SmartSLC-technologie waarmee het tot 256 gigabyte (GB) betrouwbare en responsieve geïntegreerde opslag levert. Dit is ideaal voor datarijke applicaties en next-generation mobiele ervaringen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Western Digital als ICT-infrastructuurleverancier van het jaar te nomineren.

De iNAND 7350 is Western Digital’s eerste geïntegreerde storage solution die gebruikmaakt van de 3D-NAND-technologie om prestaties, capaciteit en dataretentie van apparaten te verbeteren. Bovendien houdt het product rekening met behoeften van smartphone original equipment manufacturers.

De nieuwe SmartSLC-technologie in de iNAND 7350 maakt het mogelijk snel en intelligent te reageren om het ideale applicatieprestatieniveau te leveren. De technologie helpt ook om de sequentiële schrijfsnelheid van apparaten te verbeteren, waardoor snelheden tot bijna 2 gigabit (Gb) per seconde gehaald kunnen worden. Dit vertaalt zich naar een betere ervaring voor gebruikers, die vanaf nu met smartphones een digitaal bestand van 1 GB tot 40 procent sneller kunnen overzetten vergeleken met smartphones die gebruikt maakten van het vorige model.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-14T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.