Capgemini krijgt nominatie voor e-CF-compliancy

Genomineerd als opleider

stapel boeken

De opleidingen van Capgemini, die worden aangeboden door trainingspraktijk Capgemini Academy, zijn volledig compliant met het e-Competence Framework. Daarmee is het een van de eerste organisaties die de standaard in ons land heeft omarmd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Capgemini Academy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

Capgemini is met wereldwijd bijna 145.000 professionals, en in ons land zo’n vijfduizend, een van de grotere zakelijke ict-dienstverleners van de wereld. Capgemini Academy, de opleidingenpraktijk van de zakelijke dienstverlener, heeft in al zijn curricula rekening houden met het e-Competence Framework. Alle trainingen in het complete aanbod van Capgemini Academy zijn gekoppeld aan de e-CF-competenties waar zij aan bijdragen en dit is overzichtelijk te zien op de leerplannen. Met deze leerplannen heeft een it’er altijd een actueel overzicht van de technische trainingen, certificeringen en personal skills trainingen die een fit for future it-professional nodig heeft.

Capgemini Consulting, de management consulting praktijk van Capgemini, is samen met experts van EY, IDC en de Europese Commissie een van de bedenkers van een raamwerk voor it-professionals. Naast ethiek, opleidingen, een body en kennis komt daar ook e-CF in terug. Het Europese e-Competence Framework kent vijf bekwaamheidsniveaus. Deze niveaus zijn gekoppeld aan het Europees en Nederlands Kwalificatiesysteem voor het onderwijs (EQF en NLQF). Per competentie zijn er de vaardigheidsniveaus 1 tot en met 5 (e-1 tot e-5). Deze niveaus corresponderen met de levels 3 - 8 van het European Qualifications Framework.


Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.