Open Universiteit scoort nominatie met master

Genomineerd als opleider

innovatie

De Open Universiteit heeft de masteropleiding Software Engineering. Deze is in de Keuzegids Masters 2017 uitgeroepen tot de beste van Nederland in deze studierichting. Daarnaast krijgt deze master in de gids het predicaat ‘Topopleiding’. Vanwege de zeer hoge score, 96 punten, staat deze master zelfs op de vierde plaats in de top 20 allerbeste masters van Nederland. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Open Universiteit als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

De master Software Engineering krijgt de positieve waardering voor alle beoordeelde aspecten: de inhoud van het programma, docenten, wetenschappelijke vorming, studielast (studeerbaarheid), communicatie met studenten, praktijkgerichtheid en faciliteiten. De keuzegids stelt: ‘De Open Universiteit verdient een aparte vermelding.’ De master Software Engineering scoort volgens de keuzegids top. ‘Studenten zijn enthousiast over het niveau van de lesstof. Docenten krijgen complimenten over de uitgebreide feedback.’

De Open Universiteit als geheel kreeg de eerste plaats in de Keuzegids Hoger Onderwijs, voor Wageningen UR en de TU-Eindhoven. Bovendien kregen dit jaar alle vijf ‘computeropleidingen’ van de Open Universiteit niet alleen de eerste plaats maar ook het predicaat ‘Topopleiding’. Dat betrof de twee bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde en de drie masteropleidingen Business Process Management and Information Technology (met de varianten Information Systems Management en Data Science Management), Software Engineering en Computer Science.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.