Prowareness scoort nominatie met Agile-training

Genomineerd als opleider

agile

Prowareness vindt het belangrijk dat organisaties flexibel zijn en snel kunnen reageren op veranderingen in de maatschappij. Een responsief bedrijf zet de klant centraal, innoveert en speelt in op deze veranderingen. Coaching, training en software-ontwikkeling, het zijn zaken die centraal staan in de Prowareness Agile Academy. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Prowareness als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

De consultants van Prowareness staan met de voeten in de klei en begeleiden organisaties met de transformatie naar een Agile werkomgeving. Doordat de consultants continu ervaring opdoen in de praktijk, blijft hun kennis up-to-date en zijn zij in staat om ook tijdens trainingen direct tools en handvatten mee te geven aan de deelnemers. Feedback is belangrijk en wordt verkregen via feedbackformulieren en face-to-face tijdens de ‘company scrum’. Qua opleiden van deelnemers werkt Prowareness met kleine klassen voor persoonlijke aandacht, heeft het trainingslocaties door heel Nederland en werkt het gecertificeerde (Agile-)trainers.

De coaches van Prowareness doen dagelijks kennis op bij de bedrijven die zij begeleiden en leren elke dag weer nieuwe dingen over het werk en over zichzelf. Deze kennis wordt overgebracht in de trainingen die zij geven over specifieke onderwerpen rondom Agility en/of Scrum. Zo vond er in het begin van het jaar een Round Table plaats, waarin een duidelijke vraag naar voren kwam betreffende Agile-hr. Met de input van de deelnemers en de expertise van de coaches is er direct een nieuw programma opgesteld om de hr-professionals theorie en tools mee te geven in de dagelijkse werkzaamheden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.