Compumatica soort nominatie met cryptografie

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:

Compumatica secure networks is de enige Nederlandse cryptofabrikant met vestigingen in Uden (hoofdkantoor), Den Haag en Duitsland (Aachen). Compumatica produceert producten die goedgekeurd worden voor gebruik door Nederlandse overheid alsook Europese Unie en NATO. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Compumatica secure networks als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

Compumatica heeft een volwaardig en modern productportfolio van beveiligingsoplossingen ontwikkeld op basis van de nieuwste technieken en zijn expertise op het gebied van cryptografie. Compumatica secure networks is een volledig onafhankelijke private onderneming. De klanten van Compumatica zijn overheden en bedrijven, voornamelijk uit de Top 500. Compumatica ontwikkelt, produceert en implementeert oplossingen met een hoge beveiligingsgraad zonder achterdeuren. Tijdens de ontwikkeling van de producten staat veiligheid centraal met in het achterhoofd snelle implementatie en integratie, eenvoudig beheer en gemak voor de eindgebruiker. Elk product ondergaat een gefaseerde kwaliteitstest waarbij het wordt onderworpen aan grondige duurproeven en ‘realworld’ testen. Voor elk product wordt minstens tien jaar lang support (inclusief updates) geleverd.

Het meest succesvolle product van Compumatica is de CryptoGuard VPN-familie die internationaal worden ingezet voor het versleutelen van data die getransporteerd wordt over internet. Door de speciale samenstelling (deelbaar) is het product flexibel en eenvoudig uit te rollen over bestaande netwerken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.