Samenwerking bezorgt Kaspersky Lab nominatie

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:
cybersecurity

Kaspersky Lab werkt samen met de autoriteiten van vele landen en internationale wetshandhavingsinstanties in de bestrijding van cybercriminaliteit. Ze geven hen technisch advies of deskundige analyse van kwaadaardige programma’s, met inachtneming van gerechtelijke bevelen of tijdens onderzoeken. Het bestrijden van cybercrime is een gezamenlijke activiteit en daarom voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Kaspersky Lab als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

Als private onderneming opereert Kaspersky Lab echter onafhankelijk van regeringen en overheden. Zonder de expertise van security professionals, zouden succesvolle rechtshandhavingsoperaties een droom zijn. Wanneer cybercriminele operaties binnenlands zijn, werkt Kaspersky Lab samen met lokale wetshandhavingsinstanties om te helpen bij het onderzoek. Wanneer het internationale cases betreft, werken ze samen met de juiste wetshandhavingsinstanties van de betrokken landen om zich te houden aan wettelijke voorwaarden en federale jurisdicties.

Deze samenwerkingen zijn van cruciaal belang in de strijd tegen cybercriminaliteit wereldwijd. Kaspersky Lab werkt samen met de wereldwijde it-beveiligingsgemeenschap, internationale organisaties, nationale en regionale wetshandhavingsinstanties, zoals Interpol, Europol, Microsoft Digital Crimes Unit, The National High Tech Crime Unit (NHTCU) van de Nederlandse KLPD en de City of London Police, evenals Computer Emergency Response Teams (CERT's) wereldwijd. Dankzij de samenwerkingen worden cybercriminelen van de straat en dus van internet gehaald. De pakkans van cybercriminelen wordt aanzienlijk verhoogd.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.