Nominatie LogRhythm voor security intelligence

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:

LogRhythm ondersteunt organisaties wereldwijd bij het opsporen en neutraliseren van schadelijke cyberdreigingen. Dankzij LogRhythm zijn organisaties in staat hun netwerken en data op efficiëntere wijze te beveiligen. Hierdoor houden ze tijd en resources over voor meer strategische initiatieven. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om LogRhythm als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

LogRhythm automatiseert continue compliance, verlaagt acquisitiekosten, management overhead en de total cost of ownership en garandeert ondernemingen een optimale return on investment. Het Security Intelligence Platform combineert SIEM, logmanagement, netwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en security analytics. Zo stelt het platform internationale ondernemingen in staat beveiligingslekken en zelfs de meest geavanceerde, moderne cyberdreigingen te detecteren.

Een groeiend aantal organisaties realiseert zich dat het niet langer de vraag is óf er een datalek zal plaatsvinden, maar wanneer. Met het platform zijn organisaties in staat op basis van een aantal indicatoren lekken op te sporen nog voordat ze plaatsvinden, zodat ze snel kunnen reageren en het probleem kunnen oplossen. Het inzicht dat deze aanpak oplevert, stelt ondernemingen in staat hun netwerk beter te beveiligen en ze voldoen tegelijk aan de gerelateerde wet- en regelgeving. Naast het beschermen van klanten tegen cyberdreigingen, biedt LogRhythm ook compliance-automatisering en it-intelligence.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.