MobileIron dankt nominatie mede aan Buurtzorg

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:
Onderzoek security

MobileIron gelooft dat mobiel disruptief werkt en deze disruptie vereist een nieuwe security-architectuur om aan de behoefte van de moderne onderneming te voldoen. In Nederland kiest ongeveer 25 procent van de organisaties die een enterprise mobility management-oplossing gebruikt voor MobileIron. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om MobileIron als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

Eén van de Nederlandse organisaties die met MobileIron is gaan werken is thuiszorgorganisatie Buurtzorg. In 2016 werden in samenwerking met Ecare duizenden verpleegkundigen en medewerkers voorzien van een via het MobileIron-platform beveiligd mobiel apparaat, waarmee ze hun werkzaamheden gemakkelijk, maar toch veilig kunnen uitvoeren.

Met de opkomst van IoT wordt aan de beveiliging voor moderne bedrijven een nieuw hoofdstuk toegevoegd. MobileIron heeft hiervoor in februari 2017 een nieuwe divisie opgericht. De driepunts-architectuur van MobileIron op basis van policy-engine, edge-client en netwerk-gateway is direct van toepassing op de uitdagingen van IoT-implementaties. Systeembeheerders automatiseren regels met behulp van de policy-engine. De edge-client dwingt acties af in de IoT-gateway en bewaakt de beveiliging. De netwerkgateway zorgt ervoor dat IoT-gegevens veilig worden overgedragen en niet worden blootgesteld aan man-in-the-middle-aanvallen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.