Qualys scoort nominatie om uitbreiding portfolio

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:
Scan

Qualys heeft nieuwe functionaliteiten aan zijn beveiligingsoplossingen voor webapplicaties toegevoegd, waaronder schaalbare en snelle scanning, detectie en patchen van websites, mobiele applicaties en application programming interfaces (api’s) in een platform. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Qualys als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

Nieuwe features in Qualys Web Application Scanning 5.0 (WAS) en Web Application Firewall 2.0 (WAF) maken het mogelijk om duizenden webapplicaties en api’s te scannen met WAS 5.0, one-click virtuele patches voor opgespoorde kwetsbaarheden toe te passen met WAF 2.0 en dit alles te beheren vanuit één gecentraliseerd cloudplatform dat zichzelf updatet. Webapplicatiebeveiliging is complex en Qualys speelt hier op in door webappplicatiescanning uit te breiden naar api’s en door het toevoegen van meer mogelijkheden om de WAF-configuratie aan te passen.

Ook zijn de controlemechanismen vereenvoudigd en de beveiligingsregels versterkt. Klanten kunnen nu één cloudplatform gebruiken voor het snel en schaalbaar scannen en patchen van webapplicatie- kwetsbaarheden binnen browsergebaseerde, mobiele en IoT-services. Het platform simuleert vervolgens aanvallen om de bescherming te verifiëren. Deze flexibele oplossing stelt DevOps-teams in staat om webapplicatiebeveiliging een integraal onderdeel te maken van hun processen, waardoor zij kwetsbaarheden vroeg in het ontwikkelproces ontdekken en patchen, en zo kostbare beveiligingsissues in productieomgevingen vermijden.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.