Nominatie SecureLink voor achterliggend CDC

Genomineerd als securityleverancier

Dit artikel delen:
cybersecurity

SecureLink levert sinds de oprichting in 2003 managed security services. Het doet dit via zestien vestigingen in Europa. In 2016 heeft het bedrijf ongeveer 250 miljoen euro omgezet. En het bedrijf groeit nog steeds en is zelfs door PwC betiteld als een opkomende Europese marktleider. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om SecureLink als Securityleverancier van het jaar te nomineren.

PwC heeft in zijn rapport ‘Cybersecurity: European emerging market leaders’ SecureLink benoemd tot een opkomende Europese marktleider in het aanbieden van managed security services. Dit staat er in het rapport: ‘SecureLink is een innovatieve koploper en een kennispartij met breedte en diepte expertise op het gebied van cybersecurity. Acht uit tien kopers van securitydienstverlening zien toegevoegde waarde in de expertise die Pan-Europese securityproviders kunnen leveren. Bijna twee derde van organisaties welke op dit moment geen managed security services van specialisten afnemen, overwegen hun cybersecurity te outsourcen in de aankomende drie jaar.’

De managed security services van SecureLink worden uitgevoerd vanuit een Networks Operations Center en Cyber Defense Center (CDC). Het CDC vormt het hart van de managed security services en wordt 7x24x365 bemand door meer dan 55 ervaren security-analisten die gespecialiseerd zijn in security-analyse van het hoogste niveau. Het CDC is een SOC van de tweede generatie wat een meer proactieve en intelligente vorm van security monitoring genereert.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-20T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.