Digitale handtekening bezorgt Adobe nominatie

Genomineerd als softwareleverancier

Dit artikel delen:
Adobe

Adobe heeft een cloud-gebaseerde oplossing voor digitale handtekeningen onthuld die gebouwd is op een open standaard. Adobe Document Cloud en Adobe Sign maken hierdoor het gebruik van digitale handtekeningen mogelijk binnen elke browser en op elk mobiel apparaat. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Adobe als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

Digitale handtekeningen zijn de meest geavanceerde en veilige elektronische handtekeningen die gebruikt worden voor bijvoorbeeld het ondertekenen van formulieren in de gezondheidszorg of op applicaties die worden gebruikt bij het afsluiten van hypotheken. Met meer dan zeven miljard mobiele apparaten wereldwijd en de voortdurende cyber-dreigingen is er meer behoefte aan eenvoudige en veilige manieren voor het ondertekenen en beheren van documenten op smartphones en tablets.

Tegelijkertijd hebben nieuwe wetten en regels rondom elektronisch ondertekenen, zoals eIDAS binnen de Europese Unie, de weg vrijgemaakt voor de wereldwijde adoptie van elektronische handtekeningen. De release van Adobe is mede het resultaat van het werk van het in juni 2016 opgezette Cloud Signature Consortium. Adobe Sign is overal te gebruiken. Het integreert met systemen, processen en applicaties die reeds worden gebruikt. Iedereen is in staat om documenten te digitaliseren door een ‘scan’ te maken met een smartphone, documenten uit te wisselen voor samenwerking of gecertificeerde elektronische levering en kan gekoppeld worden aan veelgebruikte systemen zoals Microsoft SharePoint.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.