Marktstrategie levert Afas Software nominatie op

Genomineerd als softwareleverancier

Afas Software

Afas Software is een familiebedrijf dat zelf zijn software ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt. Het bedrijf is continu aan het doorontwikkelen. Iedere keer worden er weer nieuwe markten gekozen die dan binnen de organisatie in stilte volledig uitgediept worden. Geen marketing, maar eerst je de branche volledig eigen maken, op zoek gaan naar een paar early adopters en als alles volledig naar wens draait rol je, als vanuit het niets, ineens volledig die markt op. Een sterke strategie die voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden is om Afas Software als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

Afas Profit is een bijzonder krachtig product. Ruim tienduizend klanten werken allemaal met hetzelfde product. Klanten kiezen uit twee smaken: HRM/Payroll of ERP. Het voordeel voor de klant is dat je een product krijgt wat middels een template volledig op jouw branche is afgestemd. Doordat het standaard is stoelt het dus op bewezen en stabiele functionaliteit. Voordeel voor Afas is er ook. Doordat iedereen met hetzelfde product werkt, kan je buitengewoon kosteneffectief ontwikkelen. Daardoor is Afas onder andere ook commercieel zo krachtig.

Afas Software is een familiebedrijf dat echt voor de lange termijn gaat. Klanten voelen zich echt gekend en gaan nooit meer weg. Door de focus op branches hebben accountmanagers en consultants ook echt diepgaande kennis van de branche. Afas Profit wordt als product steeds vaker ingezet door klanten als een ‘enabler of change’. Profit helpt echt om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.