Nominatie Citrix als partner Red Bull Racing

Genomineerd als softwareleverancier

Citrix is innovatiepartner geworden van Red Bull Racing, het Formule 1-team van onder andere Max Verstappen. Het partnerschap betekent niet alleen dat het Citrix-logo prominent op de wagens en uitrusting zal verschijnen, maar ook dat bredere samenwerking mogelijk wordt. Zo levert Citrix technische oplossingen en showcases tijdens de racedagen. De Citrix-technologie helpt Red Bull Racing om optimaal te presteren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Citrix als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

In de Formule 1 maken winnende teams gebruik van de nieuwste innovaties om een voorsprong te behalen met de hulp van realtime telemetrische gegevens en analyses. Citrix wordt, naast leverancier, nu ook innovatiepartner van Red Bull Racing, een van de F1-teams die volgens de branche zelf het beste gebruik weet te maken van de meest cutting edge-technologie voor alles; van het ontwerp van de wagens tot de strategie tijdens de race zelf.

Citrix stelt zijn virtualisatie- en netwerktechnologie beschikbaar om de internationale samenwerking binnen het Red Bull Racing team mogelijk te maken, om de allerbeste bolides op het asfalt te krijgen en om de beste race strategie te ontwikkelen voor de verschillende races. Dankzij Citrix XenDesktop is het mogelijk grote hoeveelheden gegevens en zware grafische bestanden overal ter wereld te bekijken en te gebruiken. Dit maakt het mogelijk dat engineers in verschillende steden realtime samenwerken, waardoor het besluitvormingsproces sterk verbetert, wat zich direct vertaalt in betere prestaties op de baan. Citrix NetScaler wordt gebruikt om leveranciers van onderdelen direct toegang te geven tot Red Bull Racing-applicaties, in een veilige, snelle en storingsvrije omgeving, waardoor de kwaliteit van de verschillende onderdelen en oplossingen voortdurend kan worden gegarandeerd.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.