Nominatie Commvault voor enterprise cloud-strategie

Genomineerd als softwareleverancier

cloud volgende stap

Commvault heeft een sterke samenwerking en integratie met Amazon Web Services en Microsoft Azure om het maximale uit de cloud te halen. Het heeft oplossingen voor back-up, migratie en gegevensbescherming voor applicaties en workloads in Oracle en Azure-clouds. Deze extra ondersteuning laat zien dat Commvault een echte enterprise cloud-strategie voor klanten kan leveren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Commvault als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

Binnen de enterprise cloud-strategie wordt support geleverd voor meer dan 25 publieke clouds en een toenemend aanbod van cloud-gebaseerde of cloud-specifieke workloads. Daarnaast is Commvault onlangs een gezamenlijk lab gestart met Huawei voor de ontwikkeling van oplossingen voor cloud (en back-up, recovery en archivering). Het lab ontwikkelt, test en demonstreert innovatieve oplossingen voor de bescherming van bedrijfsdata en cloud, en het leveren van datamanagement as a service.

Commvault beschikt over een breed palet van softwareoplossingen voor databescherming en informatiemanagement, die allemaal deel uitmaken van één overkoepelend platform, het Commvault Open Dataplatform. Dit platform wordt middels api-programma’s open gesteld voor derden, om te waarborgen dat data uit elk willekeurig bedrijfsproces kunnen landen op ons softwareplatform. Commvault heeft in maart 2016 belangrijke wijzigingen aangebracht in zijn Open Datplatform. Commvault biedt klanten een holistische, zeer schaalbare en kostenefficiënte manier voor het opslaan, toegankelijk maken en herstellen van bedrijfskritische data in de cloud. Alle verschillende functionaliteiten die Commvault in het platform biedt, zijn ook licentie-technisch apart beschikbaar.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.