Netwerkvirtualisatie helpt HPE aan nominatie

Genomineerd als softwareleverancier

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft updates aan zijn Network Virtualization (NFV)-portfolio doorgevoerd. Het technologieconcern biedt tools om communicatie service providers te helpen de uitrol van NFV-toepassingen te versnellen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om HPE als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

HPE biedt tevens aanvullende gevirtualiseerde oplossingen om nieuwe innovatieve en gepersonaliseerde diensten te kunnen leveren. Het betreft hier HPE NFV System 1.4, HPE VNF Onboarding Factory Service, HPE Virtual Headend Manager en Subscriber Data Management op HPE Virtualized NonStop.

Wanneer telecombedrijven transformeren tot digitale service provider, is een betrouwbare en solide basis netwerkinfrastructuur en een flexibel servicesplatform erg belangrijk. Met HPE NFV-oplossingen kunnen telecombedrijven een programmeerbare infrastructuur bouwen en daarmee de wendbaarheid van de telco-cloud bieden. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om hun dienstverlening snel op te schalen naar behoefte van de klant.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.