Sana Commerce scoort nominatie met e-commerce

Genomineerd als softwareleverancier

Dit artikel delen:
Webwinkel

Sana Commerce helpt bedrijven om hun volledige potentieel te benutten op het gebied van e-commerce. De klanten van Sana krijgen een enorme stimulans in de professionalisering en in het gemak van hun e-commerce door webshops in gebruik te nemen die direct geïntegreerd zijn met hun al bestaande erp-systemen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Sana Commerce als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

De e-commerce oplossing van Sana maakt gebruik van de bestaande businesslogica en data om efficiënte en gebruiksvriendelijke webshops te bouwen. Hierdoor kunnen klanten focussen op het verbeteren van de klantervaring, het stroomlijnen van salesprocessen en het verhogen van verkoopvolume en -frequentie. Sana groeit 30 procent jaar op jaar, heeft inmiddels meer dan 1200 webshops geïmplementeerd en heeft meer dan 250 medewerkers en acht kantoren verspreid over de hele wereld.

Door de ervaring en expertise van Sana kunnen zij in het volledige e-commercespectrum van dienst zijn. Sana levert niet alleen producten, maar ook ondersteunende diensten zoals online marketing, advies over zoekmachine optimalisatie, hosting, design en online betalingsleveranciers. Het product van Sana onderscheidt zich door naadloze aansluiting op het erp van SAP en Microsoft Dynamics, waardoor alle bestaande businesslogica en data op de webshop getoond kan worden. De webshops van Sana zijn al met een budget van zeven dagen op te leveren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.