SAP krijgt nominatie voor iOS-inspanningen

Genomineerd als softwareleverancier

Dit artikel delen:

De toolkit SAP Cloud Platform SDK for iOS ondersteunt developers bij de ontwikkeling van krachtige zakelijke apps. Daarnaast opent de technologiefabrikant wereldwijd de deuren van de SAP Academy for iOS. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om SAP als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

De SAP Cloud Platform SDK for iOS biedt designers en ontwikkelaars het benodigde gereedschap en de schaalbaarheid voor het snel en efficiënt bouwen van zakelijke apps voor de iPhone en iPad. De SDK is gebaseerd op het SAP Cloud Platform en is ontwikkeld in Swift, de moderne programmeertaal van Apple. De toolkit bevat een rijke bibliotheek van kant-en-klare interfacecomponenten. Ook biedt deze eenvoudige toegang tot specifieke functionaliteit van de mobile devices, zoals Touch ID, locatiediensten en notificaties. De SDK geeft ontwikkelaars daarnaast eenvoudige toegang tot functionaliteit van het SAP Cloud Platform, zoals single sign-on en offline datasynchronisatie. SAP zal de SDK in de toekomst aanvullen met innovatieve tools, bijvoorbeeld voor de identificatie van bestaande enterprisediensten en api’s en het genereren van kant-en-klare codesnippets.

SAP stelt ook wereldwijd trainingen en workshops beschikbaarvia de SAP Academy for iOS. Dit is samen met Apple opgezet om de wereldwijde community van 2,5 miljoen SAP-ontwikkelaars wegwijs te maken in de nieuwe SDK en de designmogelijkheden van Fiori for iOS. De lessen bieden mobiele ontwikkelaars en designers de benodigde kennis, tools en training. Hiermee halen zij het maximale uit de nieuwe SDK, Fiori for iOS, het SAP Cloud Platform en de nieuwste mogelijkheden van de Apple-hardware.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.