Nominatie Thinkwise voor device-onafhankelijkheid

Genomineerd als softwareleverancier

Connected devices

Met het moderne low code software-ontwikkelplatform Thinkwise Suite wordt razendsnel op een innovatieve manier, 100 procent passende en flexibele bedrijfssoftware gerealiseerd en kan bestaande bedrijfssoftware gemoderniseerd worden. Deze bedrijfssoftware is device-onafhankelijk en altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Thinkwise als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

Uit recent onderzoek van QSM blijkt dat met Thinkwise software gemiddeld acht keer sneller gerealiseerd wordt in vergelijking met de markt. Een typisch Thinkwise-projectteam is gemiddeld tien keer kleiner. Dit zorgt voor een zeer beheerbaar en efficiënt project. De sleutel van Thinkwise zit in de digitale bouwtekening. In dit grafische model wordt beschreven hoe het bedrijf werkt. Verandert er een proces, dan verandert de software eenvoudig mee door een eenmalige aanpassing in de digitale bouwtekening. Daardoor kan er heel snel gehandeld worden als een klant bijvoorbeeld als gevolg van reorganisaties of andere inzichten het proces wil veranderen, aanpassen of uitbreiden.

Bedrijfssoftware die mee krimpt en groeit met de ontwikkeling van je bedrijf. Moeten processen aangepast omdat er nieuwe ideeën zijn of omdat de omgeving verandert? De bedrijfssoftware van Thinkwise past zich eenvoudig aan doordat de aanpassingen op de digitale bouwtekening automatisch vertaald worden naar werkende software. Niet alleen de initiële bouw is fors voordeliger, ook de latere benodigde aanpassingen zijn veel goedkoper om door te voeren. En ook grotere uitdagingen dan het toevoegen van een veld zijn op dezelfde manier snel op te lossen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.