Wolters Kluwer scoort nominatie dankzij accountancy

Genomineerd als softwareleverancier

Dit artikel delen:
Wolters Kluwer

Wolters Kluwer levert slimme software aan accountants en ondernemers. De software is gericht op de verwerking van de boekhouding en heeft als doel om de administratie zoveel mogelijk zonder handmatige handelingen te verrichten. Met online tools als Basecone, Twinfield en KBP zijn alle tools beschikbaar voor de moderne accountant om in de cloud met zijn klanten samen te werken. De accountant kan met Alure, ook van Wolters Kluwer, zijn business managen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Wolters Kluwer Tax & Accounting als Softwareleverancier van het jaar te nomineren.

De software van Wolters Kluwer is geoptimaliseerd voor de accountancymarkt. Daarmee faciliteert Wolters Kluwer de samenwerking met ondernemers. Met Twinfield heeft Wolters Kluwer de administratieve motor van duizenden accountants en honderdduizenden ondernemers in huis. Deze motor wordt gevoed door documenten die gedigitaliseerd zijn door Basecone, sinds 2015 onderdeel van Wolters Kluwer. Een ideale workflow voor accountant en ondernemer, waarbij de ondernemer door de open en connective opzet van Twinfield kan kiezen om diverse andere softwareoplossingen aan zijn werkomgeving toe te voegen.

Wolters Kluwer levert software en informatie aan professionals. When you have to be right is meer dan alleen de slogan van het bedrijf, dat wereldwijd opereert met meer dan negentienduizend werknemers. In Europa heeft Wolters Kluwer de ambitie om de true companion van de accountant te zijn en de verwerking van financiële gegevens zover mogelijk door te automatiseren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-21T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.