Hays dankt nominatie aan ICT-specialisatie

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruitment

Als één van de grootste recruitmentspecialisten wereldwijd gebruikt en deelt Hays marktkennis om organisaties te helpen met het plaatsen van gekwalificeerde (young) professionals in een vaste, tijdelijke, interim of contracting baan. In Nederland bedient Hays zowel de profit als non-profit sector en is de organisatie actief binnen vijftien specialismes waaronder ict. De algemene jury van de Computable Awards 2017 wil graag Hays nomineren als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT.

Hays helpt kandidaten bij het verkrijgen van de juiste beloningen die de it-specialist verdient, in een flexibele werkomgeving waar de kandidaat zijn of haar vaardigheden en kennis verder kan ontwikkelen. Door een internationale aanpak hebben consultants van Hays kennis van de markt en desbetreffende regio, sterke relaties met de grootste multinationals ter wereld en toegang tot de beste it-projecten.

Hays levert een keur aan verschillende ict-disciplines, zoals voor infrastructuren, consulting, ontwikkeling, projectmanagement en het analyseren van de business. Hays: ‘Wij vinden deze personen met ongrijpbare vaardigheden die it-projecten en organisaties naar een hoger plan kunnen tillen. Elke dag helpen we organisaties over de hele wereld om de schaarse it-specialist te vinden die zij nodig hebben.’

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.