Nominatie Michael Page voor focusgebieden

Genomineerd als werving- en selectiebureau

Werving recruiter recruiting

Michael Page Information Technology is gespecialiseerd in de werving en selectie van gekwalificeerde ict- professionals voor permanente functies, tijdelijke contracten en interim opdrachten, variërend van junior rollen tot functies op directieniveau. Elke consultant heeft een eigen focusgebied binnen it-recruitment. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Michael Page Information Technology als Werving- en Selectiebureau van het Jaar in ICT te nomineren.

Dankzij de aanpak via focusgebieden kunnen consultants heel goed aangeven welke rollen zij succesvol kunnen oppakken en kunnen zij vooral ook eerlijk richting klanten aangeven wat zij niet oppakken. Deze duidelijkheid zorgt er voor dat consultants verwachtingen goed kunnen managen en zij echt specialist zijn binnen de focusgebieden.

De recruitmentconsultants bij Michael Page hebben een ict-achtergrond en weten hoe het is om (als kandidaat of werkgever) werkzaam te zijn in de ict-sector. Daarnaast hanteren zij een resultaatgerichte aanpak, met een vergoedingsstructuur die is gebaseerd op de succesvolle afloop van het bemiddelingstraject. Doordat de recruitmentteams zijn opgesplitst naar regio, kennen consultants de lokale markt van binnenuit.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-22T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.